Nemokamas pristatymas į Venipak paštomatus užsakymams virš 50€ 🚚📦

Modux
0
0
0

Oro sausintuvas ir drėgmės surinkėjas Ruhhy 22577

17,99 

Pristatymas 1-2 d.d.

Produkto kodas: M1409 Kategorija:

NELEIDŽIA FORMUOTIS PELĖSIUI, GRYBELĖMS IR KOROZIJAI –  Oro sausintuvas veiksmingai sausina orą gyvenamojoje patalpoje, name, garaže, sandėlyje ir pan. Jis yra idealus pasirinkimas vonios kambariui ir virtuvei, nes sumažina oro drėgmę bei apsaugo nuo pelėsio, grybelių, džiūvimo, korozijos ir rasojimo ant langų.

RASOJANTYS LANGAI IR VEIDRODŽIAI – NEBE JŪSŲ PROBLEMA – Jeigu pastebite, kad langai ar veidrodžiai vonioje bei virtuvėje nuolat rasosi, Ruhhy absorberis – optimalus sprendimas. Jis efektyviai pašalina šį reiškinį, todėl aprasoję langai ir veidrodžiai nebebus problema!

NAUDOJIMAS – Sausintuvą galima naudoti daug kartų. Tiesiog, pasibaigus kasetės naudojimo laikotarpiui, pakeiskite senąją kasetę nauja, ištuštinkite indą nuo susikaupusio vandens džiovinimo metu, ir vėl naudokitės be jokių rūpesčių.

EFEKTYVUS ĮNAŠAS – Ypač efektyvi kasetė/tabletė paslaugiai tarnaus iki 45 dienų, tačiau konkrečius terminus reikia vertinti atsižvelgiant į patalpoje esančią drėgmę ir oro temperatūrą. Įnašas aktyviai sugeria drėgmę, o susidariusį vandenį palieka indo apačioje.

SPECIFIKACIJA

  • Talpa: 1000 ml
  • Matmenys: 19 x 15,5 x 10 cm
  • Svoris: 582 g
Svoris0,683 kg
Išmatavimai21 × 17 × 12 cm
Talpa

1 l

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Oro sausintuvas ir drėgmės surinkėjas Ruhhy 22577Oro sausintuvas ir drėgmės surinkėjas Ruhhy 22577
17,99 
Scroll to Top